Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick Puzzeltocht 2019

23 mei 2019 van 00:00 - 00:00 uur

Ook dit jaar weer de zo geliefde Picknick Puzzeltocht!

Zonnebloem Haarlem Noord nodigt u van harte uit voor een Picknick Puzzeltocht. U wordt ontvangen met koffie en gebak. Hierna volgt een wandeling over het mooie terrein van de volkstuin. Aansluitend wordt u een heerlijke lunch aangeboden door de vrijwilligers van ZWN.

 

Datum: Donderdag 23 mei 2019

Tijdstip: 11.00– 14.00 uur

Kosten: 8 euro p.p.

Locatie: Haarlemse Volkstuinvereniging Zonder Werken Niets

van der Aartweg 25 Haarlem Noord

 

Zonnebloem afdeling Haarlem Noord vraagt u zelf vervoer te regelen om aan deze activiteit deel te kunnen nemen. Komt u naar de picknick puzzeltocht? Geef dit dan door aan uw bezoekvrijwilliger. Deze zorgt dat er voor u een plaats wordt gereserveerd. Heeft u geen bezoekvrijwilliger geef uw deelname dan door aan Greta van de Velde: 0640298471

 

U kunt als gast het bedrag overmaken op: NL31 RABO 0389448095 van Zonnebloem Haarlem Noord, onder vermelding van Picknick Puzzeltocht, of contant aan uw bezoekvrijwilliger.

 

Voor vragen, of afmeldingen kan gebeld worden met Greta van de Velde: 0640298471 of Leo van der Poel: 023-5382297

 

Graag tot ziens!

 

---------------------------------

Elly Meijaard

06-53789565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk