Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sportief uitstapje 2019

10 april 2019 van 00:00 - 00:00 uur

Ook dit jaar wordt u dit uitstapje aangeboden door de Riki Stichting...

Zonnebloem Haarlem Noord nodigt u namens de Riki Stichting uit voor een gezellige en sportieve ochtend waarbij u kan deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld zwemmen, jeu de boules spelen (zal zittend plaatsvinden) of zit-volleybal.

Alles gericht op senioren en onder leiding van gecertificeerde instructeurs.

Deze sportieve dag zal plaatsvinden op woensdag 10 april 2019 in het Friendship Sports Centre te Amsterdam Noord. Dit mooie complex beschikt over diverse sportfaciliteiten en is specifiek gericht op ouderen en mensen met een beperking. Het complex beschikt tevens over een schitterend zwembad, wat zeer toegankelijk is voor ouderen omdat het van alle gemakken is voorzien zoals een verstelbare bodem, een tillift en extra verwarmd water.

Programma

Tijd

Omschrijving

08.25 u

Bus staat voor bij Jan Campertstraat

08.45 u

Bus staat voor bij Rijksstraatweg/Maria Kerk

09.00

Vertrek naar Friendship Sports Centre

09.45 – 10.15 u

Ontvangst met koffie en thee

10.15 – 10.30 u

Omkleden (voor de zwemmers)

10.30 – 11.30 u

Sportactiviteiten (zwemmen, boccia, zitvolleybal)

11.30 – 12.00 u

Omkleden (voor de zwemmers)

12.00 – 13.00 u

Afsluitende lunch

13.15 u

Vertrek naar Haarlem

 

Wat moet u meenemen?
U hoeft geen specifieke kleding aan te hebben of mee te nemen voor de activiteiten; doe vooral kleding aan waarin u zich prettig voelt. Voor het zwemmen is er alleen een badpak of zwembroek nodig en gewenst badslippers. Een badhanddoek is niet nodig, deze ligt voor u klaar in het zwembad en kunt u na afloop weer achterlaten.

U kunt zich aanmelden bij uw bezoekvrijwilliger. Heeft u geen bezoekvrijwilliger, kunt u zich telefonisch aanmelden bij: Jean-Francois Verliac 023-5274748. Wanneer er meer aanmeldingen binnenkomen dan plek in de bus, zal voorrang worden gegeven aan de mensen die vorig jaar niet mee zijn geweest.

Voor de goede orde; er zijn geen kosten verbonden aan dit sportieve uitstapje.

Wij hopen van harte op uw komst!

Elly Meijaard

06-53789565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk