Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Haren bij Corso Eelde

7 deelnemers en 2 vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Haren waren aanwezig bij het bloemencorso Eelde. Ze keken hun ogen uit naar de prachtige wagens met een filmthema.

Vrijwilliger en chauffeur Jan regelde voor het vervoer een busje van de Dilgt en Gina zorgde voor voldoende eten en drinken. Dat was ook wel nodig, want het was een warme dag. Het parkeren vlakbij en de plaatsen langs de route waren weer goed geregeld door de provinciale afdeling Groningen/Drenthe.

Iedereen kon de voorbij trekkende wagens in fim- of musicalthema goed zien. Lion King, Lord of the Rings, Pirate of the Carebean, Avatar, Nemo, Alice in Wonderland en andere films waren allemaal prachtig verbeeld in bloemen en groen.

"De deelnemers hebben enorm genoten en alles liep op rolletjes", aldus Gina. Mooi dat de Zonnebloem zo welkom is bij dit evenement.

Trea Scholtens

06-26314979
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken