Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Voorlopig nog geen gezamenlijke activiteiten

25 oktober 2020 t/m 30 juni 2021

Corona beperkt onze mogelijkheden.

Helaas kunnen we voorlopig nog geen activiteiten organiseren om elkaar weer te ontmoeten.

De Coronaperiode is een moeilijke periode voor onze gasten. Ze zijn op leeftijd, hebben veelal ook diverse gezondheidsklachten, en zijn door de coronamaatregelen aan huis gebonden.

We hebben moeite gedaan, om voor onze gasten toch iets te kunnen doen, in deze bijzondere tijd.
Omdat onze vrijwilligers niet op huisbezoek konden, hebben zij in april alle gasten opgebeld, om te horen hoe het met hun ging. Ook hebben ze als groet een door ons zelfgemaakt kaartje ontvangen. De mensen vonden het verrassend en konden dit erg waarderen. Het was even een onderbreking in de stille periode van de lockdown, waarin ze noodgedwongen maar weinig bezoek kregen.

In mei hebben we onze gasten verrast met een attentie in de vorm van een zonnebloemplantje. Ook deze actie werd zeer gewaardeerd.

Tijdens de vakantieperiode hebben we wederom laten weten dat we de Zonnebloem aan hun dacht. In de bouwvak, die sowieso al rustig is qua bezoek, hebben we bij alle gasten een pakketje aan huis bezorgd. Dit pakketje, met lekkere en nuttige dingen van zorgboerderij de Lindeboom, werd vergezeld van ook nu weer een zelfgemaakt kaartje met zomerse groeten van de Zonnebloem.

We hopen allemaal ten zeerste in de loop van 2021 onze normale activiteiten weer op te kunnen oppakken. In de tussentijd hopen we, toch bovenal, dat iedereen gezond en wel blijft.

 

José IJzereef

0614164250
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken