Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek zandsculpturen Garderen

img1510jpg

Op vrijdagmorgen 30 augustus vertrokken we om 10 uur met een touringcar. Met 43 gasten en vrijwilligers naar de zandsculpturen in Garderen.

Omdat de snelweg vaak saai is reden we een toeristische route. De vrijwilligster Willemien Wolters was onze gids en wist op humoristische wijze veel te vertellen over de plaatsen die we passeerden.

Zodoende kwamen we wel wat later dan gepland in Garderen. Maar bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen met koffie en een lekker stuk appeltaart. Na een plaspauze kon de rondgang langs de zandsculpturen beginnen.

Iedereen stond vol verbazing te kijken naar de prachtige kunstwerken.  Om 2 uur kregen we de lunch en daarna kon iedereen nog weer een rondje maken langs de sculpturen. Ook was er nog een mogelijkheid, voor we de bus in gingen, om een consumptie te gebruiken of een heerlijk soft ijsje te halen.

Bij thuiskomst in Harreveld stond er weer een heerlijk diner te wachten bij "De Boer".

Omdat we ieder jaar een sponsor bedrag krijgen van de Achterhoek Tour Rally kunnen we de prijs laag houden, zodat iedereen de kans krijgt om een dagje uit te gaan en genieten van een heerlijk diner.

Saskia Verweij

0619413446
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken