Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

50 Jarig jubileum Zonnebloem, afdeling Harreveld

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de Nationale Vereniging de Zonnebloem is opgericht.
De afdeling Harreveld is al 50 jaar actief met het Zonnebloemwerk. In al die jaren zijn veel bezoekjes gebracht aan zieken maar ook aan mensen gewoon voor een gezellig praatje.
Voor mensen met een lichamelijke beperking werden talrijke uitstapjes georganiseerd. De vrijwilligers van de Zonnebloem zorgden er voor dat deze mensen aan activiteiten konden deelnemer waar ze dat zelfstandig niet konden doen.

Samen met de vrijwilligers kan veel en de Zonnebloem, afdeling Harreveld, hoopt nog vele jaren door te kunnen gaan met haar Zonnebloemwerk.

Het 50-jarig jubileum wordt gevierd op zondag 6 oktober.
’s Middags is er in zaal Sloots een feestmiddag voor Zonnebloemgasten en vrijwilligers.

De Zonnebloemgasten worden hier persoonlijk voor uitgenodigd.

Hartelijke groet van de werkgroep 50 jaar Zonnebloem Harreveld

Mariet Olijslager

0544-373642
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken