Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sfeervolle Kerstviering 2019

img20191209124939jpg

Op maandag 9 december vond de jaarlijkse Kerstviering plaats.

Om 10.30 uur werd begonnen met een Eucharistieviering in de Kapel vcan Parc Imstenrade. De mis werd  geleid door kapelaan Blom. De muzikale omlijsting werd verzorgd door ons eigen Zonnebloemkoortje. Er werden ook enkele mooie gedichten voorgedragen.

Na de Eucharistieviering wandelde iedereen door de gangen van Parc Imstenrade richting restaurant La Valeur voor een gezellige  en sfeervolle lunch.

Namens het Regiobestuur reikten Gertie Rademakers en Aggy Creusen enkele insignes uit. Zo ontving Jalanda Breemen een zilveren speld (10 jaar vrijwilligster) en Maria Ritzen en Anny Steinschuld een goeden speld (25 jaar vrijwilligster). Van harte proficiat. De jubilarissen werden overladen met 2 bossen bloemen.

Ook was er een bloemetje voor onze pianist Sjef en zijn vrouw Willemien.

Aan het einde van deze Kerstviering ontvingen alle gasten en vrijwilligers nog een kerstpresentje in de vorm van een zakje roomboter waffeltjes.

Het was weer een fijne en gezellige morgen.

Vanaf deze plek wensen wij alle gasten en vrijwilligers hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2020 !!!

 

 

Wim Bosch

045-5421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk