Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Carnavalsmiddag Heerlerbaan voor Heerlerbaan

0021jpg

Op donderdagmiddag 13 februari vindt een spetterende carnavalsmiddag plaats in gemeenschapshuis de Caumerbron

Al ruim een half uur voor aanvang melden zich de eerste deelnemers, niet alleen van de Zonnebloem en Oranjehof maar ook andere senioren van de Heerlerbaan. Begonnen wordt met een heerlijk kopje koffie met een "Nonnevot".

Daarna start een spetterend programma vol muziek. RonnyRon brengt de stemming er snel in. Daarna volgen verschillende artiesten uit onze eigen wijk.

Ook carnavalsvereniging de Soeplummele met Prins Mayk 1e en Adjudante Selena zijn van de partij.

Er is een groots optreden van de Stichting Jeugdcarnaval Heerlerbaan met hun Prins Jelle 2e en Bloemenmeisje Robyn. Er wordt uiteraard stilgestaan bij hun 4 x 11 jarig bestaan.

Als "Best Verklede" wordt uitgeroepen mevrouw Junggeburt.

Het is een spetterende en muzikale middag. Er wordt uit volle borst meegezongen en gesjunkeld.

Wim Bosch

045-5421588
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk