Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Uitstapje naar het concert in Spijkenisse

Zonnebloem afdeling

Een uitstapje naar het concert van het Randstedelijk mannenkoor in theater de Stoep in Spijkenisse.

Uitstapje van de Zonnebloem Hellevoetsluis.

Zaterdag 26 September staan de Gasten al om 18.00 uur klaar om opgehaald te worden om vanuit Hellevoetsluis naar  Theater de Stoep in Spijkenisse te gaan.Om 20.00 uur begint het concert met het Randstedelijk mannen koor. 45 Gasten en 8 vrijwilligers kijken hier vol verwachting naar uit. De gasten worden thuis opgehaald en ook weer thuis gebracht en als iedereen er is en de jassen opgehangen, de plaatsen verdeeld kan het concert beginnen. Iedereen geniet van deze prachtige avond. In de pauze worden er koeken en drinken uitgedeeld.Om 23.00 uur was het concert jammer genoeg afgelopen. De 3 busjes stonden al op ons te wachten en ook de vrijwilligers hadden hun gasten weer bij elkaar Het was wel laat geworden maar niemand had dit willen missen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Ada Kievit

0181320831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken