Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarverslag Zonnebloem Hellevoetsluis 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een jaaroverzicht in woord en beeld.

AARVERSLAG 2016 ZONNEBLOEM AFD. HELLEVOETSLUIS

 

Januari:

Op 9 januari was er weer de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst waar onder het genot van een hapje en een drankje de vrijwilligers elkaar het beste voor 2016 konden wensen. Ook werden de diverse activiteiten voor het komende jaar medegedeeld. Met 35 aanwezigen was het weer heel gezellig.

Op 27 januari was er een toneelvoorstelling met de titel “Een rits te ver”  van de plaatselijke toneelclub. Het was weer een gezellige middag.

Februari:

Op 27 februari was er weer een bingo. Zoals altijd zat de Woelhoek weer helemaal vol.

Maart:

Op 1 maart werd Jurgen Hopster op de Algemene Ledenvergadering 2016 uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.

April:

Op 14 april zijn we met twee bussen naar de Keukenhof geweest. Alles stond prachtig in bloei en het weer werkte ook goed mee. Er zijn geen vervelende dingen gebeurd, het was een prima dag.

Mei: 

Regiovakantieweek

Juni:

Op 4 juni zijn we met 41 gasten en 5 vrijwilligers naar Amsterdam geweest voor een rondvaart door de grachten.

Juli:

Op 21 juli zijn we met 1 bus naar Monster geweest. Hier kregen de gasten een rondleiding met een gids en er was een museum. Dit alles stond in het teken van de druif. De gasten kregen een kopje koffie of thee met cake. Het was een leuke middag

Augustus:

Op 13 augustus hebben een aantal  vrijwilligers Zonnebloemloten verkocht op de Fokveedag.

Dit was een geslaagde dag wat betreft de lotenverkoop en het weer. Er zijn 32 boekjes à 10 loten verkocht die € 640,- hebben opgeleverd.

September:

Op 15 september zijn we met twee bussen naar Blijdorp geweest. Het was een geslaagde dag maar wel veel te warm.

Oktober:

Op 15 oktober was er weer een bingo in de Oude Woelhoek met lekkere bitterballen.

November:

Op 9 november vierden we het 35 jarig jubileum van de afdeling Hellevoetsluis samen met 125 gasten en 54 vrijwilligers.  De Amazing Stroopwafels traden op en in de pauze werden een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun inzet gedurende 25 jaar of langer. Dit waren: Truus Vermaat,  Ingrid van Beek ( medeoprichtster),  Betsy Westerman en Jurgen Hopster( vrijwilliger van het jaar ), Zij kregen allen een gouden speldje, een penning en een mooi boeket bloemen. Riek Hellemons was wegens ziekte niet aanwezig, zij kreeg de versierselen thuis.Tevens waren er nog twee gasten, mevr. Kleiburg en mevr.Kramer,  die al vanaf het begin bij de Zonnebloem waren, zij kregen een oorkonde.

Voor de inwendige mens was ook gezorgd met een gebakje, lekkere hapjes en tot slot voor iedereen een pak stroopwafels en voor de gasten ook nog een sandwich.

Op 29 november was de Algemene Ledenvergadering

December:

Op 15 december gingen 44 gasten met de “Museumbus” naar het Gemeente Museum in Den Haag.

In deze maand hebben alle gasten en vrijwilligers een kerstattentie ontvangen. Het bezoekwerk en de kleine bezoekjes die gebracht worden voor wat hulp links en rechts gaan het hele jaar door en krijgen geen aparte vermelding. Ze zijn echter wel de oorsprong van het Zonnebloemwerk en heel belangrijk daarom wordt dit toch even vermeld.

We hebben momenteel 275 gasten en 125 vrijwilligers.

Kievit

0181-320831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken