Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oude Ambachten & Speelgoed MUSEUM

Hoera, we hadden weer een dagje uit met De Zonnebloem naar Oude Ambachten & Speelgoed Museum te Terschuur 24 april 2018.

Na 5 warme dagen moesten we toch weer in de winterjas want het was berenkoud.

Om 9.00 uur vertrokken we, 1 gaste was vergeten wakker te worden en we gingen bij haar langs, eerste vertraging, maar kwamen toch weer op de goede weg en hadden wat regen maar ook zonnetje.

Om 11.00 uur doel bereikt. Eerst jassen uit en naar binnen waar de tafels al gedekt waren. Toen was er koffie met heerlijk gebak. Na een korte uitleg begonnen we aan route A en B. Ik kwam gelijk al aan bij de schoolbanken met blad, kroontjespen, inktpot, inktlap en schriftje. Bij de andere een griffel en leitje. Dan vullen de ogen zich en denk toen was ik 7. Nu 80 jaar later zit ik er weer in, nu ben ik mijn eigen opa.

Je komt ogen en tijd tekort want het is zo groot en mooi met veel aparte afdelingen. Toen was er de lunch met oma soep en heerlijke broodjes.

Daarna route C met allemaal bewegende hijskranen, grijpers en kermis. Te veel om op te noemen.

Om 15.00 uur was het voorbij en liepen we naar een klere man en kregen we de jas weer terug en op weg naar huis.

Als ik nog eens ga, neem ik een baal brood mee en laat me insluiten, slapen doe ik bij de zusters. Zijn wel steenkoud maar ben dan niet alleen.

Rond 18.00 uur waren we weer terug en na afscheid van allemaal genomen te hebben begon de bekende tocht naar de eenzaamheid.

Maar….. we konden terugkijken op een geweldige mooie en fijne dag dankzij de vele vrijwilligers (m/v). Daarvoor, namens alle grijsharige koppies, onze hartelijke dank, jullie waren geweldig en onvermoeibaar.

Graag tot een volgende keer.

Mijn hartelijke en lieve groeten van een zonnebloemgast,

Ben Bekker

Kievit

0181-320831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken