Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

DRIE MIDDAGEN MET DEELNEMERS VAN HELLEVOETSLUIS NAAR DE TENELLAPLAS

Hellevoetsluis, Lenie

De eerste wandeling was woensdag 11 juli. Met de rolstoelbus van de Grootenhoek en één auto gingen we richting Tenellaplas. We hebben 3,5 km rolstoelpad (Libelleroute) gelopen. Die duurde 1 uur en 30 minuten. Heel goed te doen maar wel vermoeiend voor rollators als je niet zo goed kan lopen. Er is ook een route van 1 km. We hebben wat gedronken (waar we welaan toe waren) met gebak en daarna nog een rondje met bitterballen. Mmmm lekkker hoor. We hadden prachtig weer om deze wandeling te maken.

Woensdag 18 juli gingen 3 auto’s en werd er 1 km gelopen. Het weer was wederom schitterend, niet te warm. Terug bij de Meidoorn konden we heerlijk buiten zitten. Ook een drankje met een gebakje en toen nog een ronde bitterballen en frikandelletjes genuttigd.

Vrijdag hadden we weer de rolstoelbus van de Grootenhoek en besloten de deelnemers 3,5 km te lopen. Dit was de warmste dag, maar wel te doen. Ook weer bij de Meidoorn de versnaperingen genomen en moe, maar voldaan naar huis.

Hierbij wil de Zonnebloem, Leo hartelijk bedanken, dat hij 2 middagen ons heeft gereden met de rolstoelbus. Ennn….. de deelnemers hebben een leuke middag gehad. Eigenlijk wel voor herhaling vatbaar. Met toestemming van de deelnemers hebben wij de foto mogen plaatsen, Lenie Brongers.

Kievit

0181-320831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken