Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Dagje Kapelle en Zierikzee

Fruitteeltmuseum en zeehondensafari

Op 28 augustus stond er weer een gezellige busreis gepland voor de deelnemers van De Zonnebloem. We boften met het weer; we vertrokken met bewolking maar eenmaal in Kapelle aangekomen kwam het zonnetje tevoorschijn.

Bij het fruitteeltmuseum aangekomen kregen we eerst koffie met zelfgebakken appeltaart. Jeetje, wat was dat heerlijk.

Na de koffie ging een groep naar de veiling en een groep bleef in dezelfde ruimte waar we een boeiend verhaal kregen te horen over de fruitteelt in Kapelle. Helaas, was er voor beide groepen niet genoeg tijd om alles op het programma te doen.

Na de lunch gingen we met gezwinde spoed terug naar de b

Met gezwinde spoed moesten we naar de bus. Rollators en wat rolstoelen onder in de bus en een 3-tal rolstoelen in de bus om gauw naar Zierikzee te gaan. Daar lag de Frisia te wachten voor een rondvaart. De twee uur durende tocht werd een geweldige natuurervaring met prachtig zicht op de langste brug van Nederland en een grote kans om ook bruinvissen (de Nederlandse dolfijn) te zien. We hadden geluk, we hebben er wel 100 gezien! Dat was natuurlijk een prachtig gezicht. 

Na de rondvaart was het tijd om huiswaarts te keren. Via een mooie toeristische route kwamen we precies 17.00 uur terug op de plaats van bestemming.

us.

Kievit

0181-320831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken