Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

KEUKENHOF

Maandag, 13 mei was het zover.

Wij zijn met één touringcar en de bus van de Grootenhoek naar de Keukenhof afgereisd.

Die dag is in Keukenhof door jubileumambassadeur Anita Witzier een speciale zonnebloem gedoopt ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van de Zonnebloem. Deze pot-zonnebloem krijgt de naam Alex van Wayenburg, naar de oprichter. Zijn zoon Odo van Wayenburg was samen met Zonnebloemafdelingen uit de Bollenstreek getuige van deze feestelijke gebeurtenis en wij, Hellevoetsluis, waren er ook bij. Het geval wil dat de Keukenhof ook 70 jaar bestaat.

Na de doop van de zonnebloemplant hebben we geluncht. Hierbij willen wij de Jumbo Struytse Hoeck hartelijk bedanken voor de medewerking die zij hebben verleend bij het klaarmaken van de pakketten.

Wat hebben de deelnemers weer een fijne dag gehad. Het zonnetje liet zich van de goede kant zien en de bloemen stonden fier overeind.

Kievit

0181-320831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken