Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Safaripark Beekse Bergen

Donderdag 19 september 2019

Goede morgen klonk er op donderdag uit vele monden toen de gasten aan kwamen bij de touringcar en het Grootenhoek busje om naar de Beekse Bergen te gaan.

De stemming was opperbest. Velen waren al lang niet meer naar de Beekse Bergen geweest en waren reuze benieuwd.

Bij aankomst gingen we eerst koffiedrinken met een zebragebakje want na anderhalf uur in de bus zitten heb je wel trek in koffie. Het restaurant was bereikbaar via een kleine klim wat voor sommige mensen met een rollator niet mee viel. Maar de koffie of thee maakte het weer goed.

Daarna gingen we met onze bus door het safaripark met een ranger aan boord.

Hij vertelde over de dieren met leuke anekdotes wat de gasten zeer op prijs stelden. Hij had ook leuke spullen bij zich die door de bus ging om te bekijken. Vragen werden leuk beantwoord.

Hierna was het tijd voor een uitgebreide lunch in het restaurant. Daarna konden de gasten op eigen gelegenheid wat door het park wandelen.

Er werd ook lekker op het terras in de zon gezeten, even bij gekletst en nieuwtjes uitgewisseld.

Sommigen wilden ook nog een aardigheidje kopen in het winkeltje. De tijd vliegt en was het al gauw tijd om weer op huis aan te gaan.

Het was een geslaagde dag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Kievit

0181-320831
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken