Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nieuwsbrief 1-2020

Activiteiten 1-2020.

Beste Gasten van de Zonnebloem Driene

De vrijwilligers van de Zonnebloem Driene wensen u een

Gezond en Vrolijk 2020

Ook dit jaar willen wij voor u weer een aantal activiteiten organiseren. Wij willen graag weten waar uw belangstelling naar uitgaat. Dan kunnen we kijken of we dat kunnen realiseren.

U mag overal op inschrijven. Wij nemen zoveel mogelijk mensen mee. Mochten er te veel opgaven zijn dan kijken we wie er aan de beurt is.

Februari: Stampotbuffet bij restaurant de Zeventer +/- €15.00 vanaf 15 personen.

Hight tea: Hight tea bij het Bussenmakershuis in Borne. Het Bussenmakershuis is tevens een museum. Het is nog het enige linnen-fabriekshuis in Nederland.

We bezoeken dan het museum en aansluitend kunnen we de hight tea doen in de tuinkamer. In de zomer kan het ook in de prachtige tuin van het Bussenmakershuis. Groepen tot 16 personen. Mochten er te veel aanmeldingen zijn dan gaan we twee keer. Kosten museum €3,00 en hight tea €19,50 museumkaart geldt hier ook.

Kabouterhuisje. In Hengelo staat een klein huisje dat ingericht is als kabouterhuisje. Het huisje is uit de jaren 60. Je kunt er met een klein groepje van 6 tot 8 gasten een eenvoudige hight tea gebruiken. Ongeveer twee uur kun je daar vertoeven. Kosten +/- €6,00

31 maart Borghuis: bezoek aan Borghuis tuincentrum met gratis koffie en gebak.

5 mei Bevrijdingslunch: door heel Nederland wordt een bevrijdings-ontbijt of lunch georganiseerd. Locatie zal in Hengelo zijn.

Zomer: tochtje in de rego met lunch.

Laat ons weten waar u belangstelling voor heeft. Opgeven bij uw eigen vrijwilliger of bij onderstaande vrijwilligers. Als we weten wat u wilt gaan we organiseren.

Wij kunnen vervoer voor u regelen

José Wenderich: 074-2422996 of 06-13979940

Dinie Nijhuis: 074-2427066 of 06-51538817

Joke Sluiter: 06-10665519

 

Vriendelijke groet,

de vrijwilligers

Jet Mulder

0651168554
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Winkelen