Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

VERPLAAST: Circusvoorstelling voor de Zonnebloem in Nijkerk naar 9 juni 2021

verplaast-circusvoorstelling-voor-de-zonnebloem-in-nijkerk-naar-9-juni-2021-d9f404d3-3899-472d-9a63-f3be788ed51f

9 juni 2021 van 11:00 - 11:00 uur

Vanwege de Coronacrisis is de activiteit van Regio Eemland verplaatst naar 2021.

Aan alle vrijwilligers en gasten van de Zonnebloem afdeling Hoevelaken

Gezellig naar een echt circus? Dat kan in Nijkerk. Circus Sijm zorgt voor een professionele voorstelling, speciaal voor ouderen. Ook wordt er voor koffie/thee met wat lekkers en een hapje en een drankje gezorgd.

  • De voorstellingen zijn om 11 uur, 13:30 uur en 15:30 uur. U hoort eind maart of er plek voor u is en welke tijd uw voorstelling begint.
  • Het circus staat bij Woonzorgcentrum De Pol, Vetkamp 85 in Nijkerk.
  • Kosten € 10,00 (na definitieve toewijzing is teruggave van de kosten niet meer mogelijk)
  • Graag het u gestuurde opgaveformulier met de €10,00 per gast inleveren bij Jan van der Sloot, Van Aalstplein 1, Hoevelaken vóór 15 maart.

Juul Beltman

033-2534506
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken