Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bestuurslid Bezoekwerk

Als bestuurslid bezoekwerk bij de regio ondersteun je de vrijwilligers bezoekwerk bij de plaatselijke afdelingen. Je organiseert o.a. cursussen, workshops en deelt ervaringen met elkaar.

Als bestuurslid bezoekwerk bij de regio ondersteun je de vrijwilligers bezoekwerk van de plaatselijke afdelingen. Je organiseert o.a. cursussen, workshops en deelt ervaringen met elkaar. Tevens maak je onderdeel uit van een enthousiast regiobestuur, bestaande uit bestuurslid activiteiten, bezoekwerk, penningmeester, secretaris en voorzitter. Samen organiseren we de nodige workshops, cursussen, activiteiten (roll-over, boottocht, vakanties, ontspanningsmiddagen) en zijn vraagbaak voor de plaatselijke afdelingen. Via diverse bijeenkomsten/workshops informeren en ondersteunen we de plaatselijke afdelingen inzake beleid, activiteiten en cursusaanbod. Bij de Zonnebloem draait het om mensen, niet alleen voor onze deelnemers, maar zeker ook voor onze vrijwilligers. Het mag ook gezellig en leuk vrijwilligerswerk zijn!

Interesse? Bel dan met Ben van Raaij, voorzitter van de Regio IJsselstreeek mobielnummer 0622907066.

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken