Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Lunch bij Touche

lunch-bij-touche-a69703bb-655e-4628-a560-6f905bf250f6

12 februari 2019 van 11:30 - 14:30 uur

Op dinsdag 12 februari gaan we genieten van een 'onbeperkt genieten' arrangement bij eethuis Touche.

Deze keer blijven we dicht bij huis en gaan we weer gezellig lunchen bij Eethuis Touché in Leersum. We gaan genieten van een heerlijk ‘ONBEPERKT GENIETEN’ arrangement bestaande uit een 4 gangen menu en mocht u nog honger hebben kunt u nog een 2e hoofdgerecht kiezen. Bij de prijs zijn ook 2 drankjes inbegrepen. Eethuis Touché sponsort ons, vandaar dat we u deze lunch voor een zeer lage prijs kunnen aanbieden

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken