Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Bezoek De Snuffelschuur

bezoek-de-snuffelschuur-fe0a5857-5dc0-4198-a878-b8cc6b9ac605

20 maart 2019 van 13:30 - 16:45 uur

Op woensdag 20 maart brengen we een bezoek aan De Snuffelschuur in Leersum

Een aantal gasten van onze afdeling hebben opnieuw aangegeven dat zij DE SNUFFELSCHUUR IN LEERSUM graag weer willen bezoeken. Het bestuur van De Snuffelschuur heeft hier enthousiast op gereageerd en stelt De Snuffelschuur exclusief voor gasten van de Zonnebloem op woensdagmiddag 20 maart open.
We worden ontvangen met koffie en koek waarna uitleg wordt gegeven over het reilen en zeilen van De Snuffelschuur. Daarna bent u in de gelegenheid om rond te kijken en eventueel aankopen te doen. We sluiten af met een drankje en een hapje.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken