Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Fotoavond in de Schermerij

b-dagtochtgiethoorn16aug2018-05ajpg

Op 14 januari hebben we onze jaarlijkse fotoavond gehouden.

Op onze eerste activiteit van het nieuwe jaar hebben we, evenals de laatste jaren, in de Schermerij de foto’s laten zien die gemaakt zijn tijdens de activiteiten gedurende het afgelopen jaar door Chris en Roel. Allereerst begonnen we zoals gebruikelijk met een kop koffie of thee met een heerlijk chipolata gebakje en tijdens de pauze werd de advocaat met slagroom, wijn of frisdrank met de nodige hartige snacks uitgedeeld.  De aanwezige deelnemers  (18 gasten en 16 vrijwilligers) hebben de door Chris getoonde foto’s opnieuw kunnen genieten van de activiteiten waaraan ze (soms) hebben deelgenomen in 2018 en zagen zichzelf herhaaldelijk weer op het grote scherm.  Dit ontlokte soms tot het leveren van commentaar en gelach bij de getoonde foto’s.Alle gasten hebben weer genoten van deze avond met het vooruitzicht dat er in 2019 weer maandelijks leuke activiteiten gepland staan. 

Omdat er deze avond geen foto's gemaakt zijn is er geen fotogalerij.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken