Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem present op plaatselijk zorgfestival

Enkele vrijwilligers van de handwerkgroep hebben zich op het plaatselijke zorgfestival weer ingezet voor promotie en het werven van fondsen.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn organiseerden de Samenwerkende Ouderenorganisaties Leusden, verenigt in de SOL en de Leusdende Duwgroep, SWO Woudenberg en ROC Midden Nederland een zorgfestival.

De handwerkgroep promote De Zonnebloem en met de verkoop van hun fraaie eigen gemaakte artikelen werden de broodnodige fondsen verworden.

Er was veel te doen tijdens het Zorgfestival. Om 10:30 uur werden alle gasten welkom geheten met een kop koffie/thee en een gebakje. Daarna werden korte presentaties gegeven over nieuwe ontwikkelingen in hulpmiddelen, de Huiskamer van Leusden en gemeentelijke vergoedingen in de mantelzorg.
 Aansluitend werd de Hulpmiddelenbeurs en het vervolg van het programma geopend. Op de beurs warendDiverse bedrijven  present met hulpmiddelen en handige weetjes op velerlei gebied.

Er werd een training valpreventie gegeven, daarnaast waren er diverse bewegingsactiviteiten en creatieve workshops. Tot 16:30 uur was het genieten van diverse live optredens.

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk