Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Beheerder ledenadministratie is gevonden!

De gezellige Zonnebloem Leusden was op zoek naar iemand die gemiddeld 1 uur in de week de ledenadminsitratie wil bijhouden en af en toe uitnodigingen kan maken.

De volgende activiteiten vallen onder deze functie:

 • Het in- en uitschrijven van Zonnebloemgasten en het verwerken van mutaties via een eigen inlogaccount op MijnZonnebloem.
 • Het in- en uitschrijven van vrijwilligers en het verwerken van mutaties, ook in MijnZonnebloem.
 • Aanmaken van overzichten in Excel met gegevens van gasten en vrijwilligers, met name voor uitnodigingen voor activiteiten.
 • De uitnodigingsbrieven e.d. voor activiteiten voorzien van namen en adressen.

De hoeveelheid tijd die deze werkzaamheden kosten is gemiddeld een uur per week. Soms hoef je een paar weken niets te doen omdat er geen mutaties zijn, om vervolgens een paar uur bezig te zijn omdat er een uitnodiging moet worden gemaakt. 

Het zou handig zijn dat degene die dit gaat doen enige ervaring heeft met:

 • werken op de computer
 • werken in Excel en Word; als diegene al bestanden kan samenvoegen is dat een pré.
 • het e-mailprogramma Hotmail. Hij/zij kan het huidige inlogaccount en e-mailadres overnemen. Hotmail s ook makkelijk aan te leren.

 

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Kunst en cultuur
 • Winkelen
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk