Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerststukjes maken

dsc02141jpg

Dinsdag 11 december konden de gasten van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen onder deskundige leiding van een aantal gastvrouwen een kerststukje maken.

Kerststukjes maken met de Zonnebloem

Dinsdag 11 december konden de gasten van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen onder deskundige leiding van een aantal gastvrouwen een kerststukje maken.

Om half drie werden de gasten ontvangen met koffie en koek en werd uitleg gegeven hoe er gewerkt ging worden. Voor alle benodigde materialen was gezorgd. Alle gastvrouwen hadden zelf uit hun tuin ruim voldoende groen meegebracht. Linten, kerstballetjes en andere versieringen waren door de organisatie ingekocht. Een vrijwilliger had mooie ronde schijven van een boomstam gezaagd en daarop een bakje met oase vastgelijmd. Dit fungeerde als grondplaat voor het kerststukje waarop de gasten dan de versieringen konden bevestigen. Er was een voorbeeld beschikbaar zodat je kon zien waar naar toe gewerkt moest worden. Toen alles klaar was werden de stukjes opgesierd met ledverlichting omdat een kaars toch wel wat brandgevaarlijk is.

Daarna was het tijd voor foto’s, met het licht gedimd en een glaasje om het succes te vieren en vast in de stemming te komen voor de kerst. Tot eenieders verrassing kwam ook de kerstman nog langs met voor iedereen een klein presentje. Met presentje en kerststukje gingen de gasten aan het einde van de middag weer naar huis. Weer een heel geslaagde gezellige middag.

C.S. Hartman

06-25587692
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken