Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerststukjes maken

dsc02141jpg

Dinsdag 11 december konden de gasten van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen onder deskundige leiding van een aantal gastvrouwen een kerststukje maken.

Kerststukjes maken met de Zonnebloem

Dinsdag 11 december konden de gasten van de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen onder deskundige leiding van een aantal gastvrouwen een kerststukje maken.

Om half drie werden de gasten ontvangen met koffie en koek en werd uitleg gegeven hoe er gewerkt ging worden. Voor alle benodigde materialen was gezorgd. Alle gastvrouwen hadden zelf uit hun tuin ruim voldoende groen meegebracht. Linten, kerstballetjes en andere versieringen waren door de organisatie ingekocht. Een vrijwilliger had mooie ronde schijven van een boomstam gezaagd en daarop een bakje met oase vastgelijmd. Dit fungeerde als grondplaat voor het kerststukje waarop de gasten dan de versieringen konden bevestigen. Er was een voorbeeld beschikbaar zodat je kon zien waar naar toe gewerkt moest worden. Toen alles klaar was werden de stukjes opgesierd met ledverlichting omdat een kaars toch wel wat brandgevaarlijk is.

Daarna was het tijd voor foto’s, met het licht gedimd en een glaasje om het succes te vieren en vast in de stemming te komen voor de kerst. Tot eenieders verrassing kwam ook de kerstman nog langs met voor iedereen een klein presentje. Met presentje en kerststukje gingen de gasten aan het einde van de middag weer naar huis. Weer een heel geslaagde gezellige middag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken