Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High Tea

dsc02198jpg

High Tea bij de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen

High Tea bij de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen

Op 12 februari werd door de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen een gezellige High Tea georganiseerd. Dit evenement wordt door de gasten zeer gewaardeerd en is daardoor een vast programmaonderdeel geworden. Ook nu weer waren alle hapjes, gerechtjes en koekjes door de gastvrouwen zelf gemaakt. De thee werd geschonken uit antieke theepotten die door enkele enthousiaste gastvrouwen waren verzameld. Elk jaar worden er nieuwe attributen aan de verzameling toegevoegd, zo was er dit jaar een compleet theeservies uit grootmoederstijd.

De tafels met alle lekkernijen waren feestelijk versierd met bloemen en vrolijke tafelkleedjes.

Om half drie was iedereen wel binnen en na een welkomstwoordje van de voorzitter kon men genieten van alle uitgestalde lekkernijen. Er was ruim voldoende voor nog een tweede ronde.

Na een afsluitend drankje werden de gasten tegen vijf uur naar huis gebracht. Weer een zeer geslaagd evenement dat volgend jaar ongetwijfeld opnieuw op het programma zal staan.

Joop Duisterhout

Voorzitter plaatselijke afdeling van de Zonnebloem Maarn/Maarsbergen

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken