Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Oudjaarsviering

dsc02584-2jpg

Oudjaarsviering met de Zonnebloem afdeling Maarn/Maarsbergen

Maandag 30 december werd in het Trefpunt in Trompstaete met gasten van de Zonnebloem het jaar 2019 afgesloten met een gezellig samenzijn.
Rond half drie was de ontvangst met koffie, en volop oliebollen en appelflappen. Na het welkomstwoord van de voorzitter, waarin onder andere de plannen voor de besteding van de sponsorgelden van de goede doelen actie werden toegelicht, werd het tijd voor een drankje en lekkere hapjes en natuurlijk ontbrak ook de advocaat met slagroom niet.

Een nieuwsbrief met onder andere het programma voor het komend jaar werd uitgereikt en er was een doorlopende presentatie van foto’s van de activiteiten uit 2019.
Halverwege de middag werd het afgelopen jaar nog eens doorgenomen door Thomasvaer en Pieternel, op de wijs van, “Allen die willen te kaap’ren varen”.
De teksten in oud Nederlands werden op een scherm getoond zodat allen uit volle borst konden meezingen.

Het was een heel gezellige middag en een mooie afsluiting van 2019.

Joop Duisterhout
Voorzitter Pl. Afd. van de Zonnebloem Maarn/Maarsbergen

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken