Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koffiemiddag met reisverslag Zuid Amerika

Zonnebloem afdeling

14 juli was er in De Mantel in Maartensdijk, weer een gezellige koffiemiddag. Frank van Waert en Yvonne Mathot, namen de aanwezigen mee op een reis die zij per fiets door Zuid Amerika hebben gemaakt

Fietsen in Chili en Argentinië

Donderdag 14 juli was er in De Mantel, de zaal naast de Maartenskerk in Maartensdijk, weer een gezellige koffiemiddag voor de gasten van de afdeling Maartensdijk van De Zonnebloem. Zoals gebruikelijk werden de gasten ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers erbij, waarna twee inwoners van Westbroek, Frank van Waert en Yvonne Mathot, de aanwezigen meenamen op een reis die zij per fiets in 2014 hebben gemaakt door Argentinië en Chili. In totaal fietsten zij zo’n vijfduizend kilometer door Zuid-Amerika. Meeslepend wisten ze de aanwezigen via prachtige foto’s en filmpjes mee te nemen op deze reis, die van de droogste woestijnen overging in woeste berglandschappen en kilometerslange gletsjers. Prachtige beelden van prachtige landschappen rolden aan de gasten voorbij. Tijdens de pauze, waarbij de bezoekers getrakteerd werden op een glaasje, konden er vragen worden gesteld aan de reizigers, waarbij men bijvoorbeeld wilde weten of ze niet bang waren geweest tijdens de fietstocht door eindeloos verlaten gebied. Frank vertelde dat dat geen enkele keer het geval was geweest en dat hij en Yvonne al een nieuwe fietstocht op stapel hebben staan: van oktober dit jaar tot maart 2017, dit keer door Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Ook de tweede helft van de middag was adembenemend mooi en na afloop waren de gasten razend enthousiast over de getoonde beelden, zó enthousiast dat velen nog lang bleven napraten.

 

Joop vesters

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?