Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Samen eten na herfsttocht

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem gasten beleven een prachtige herfsttocht en zijn daarna te gast bij Bij Hen voor een smakelijke lunch.

Donderdag  27 oktober j.l.om ca 12 uur verzamelde zich een flink aantal zonnebloemgasten en vrijwilligers in Dijckstaete om te beginnen aan een herfsttocht, welke was uitgezet door het bestuurslid activiteiten van de Zonnebloem  afdeling Maartensdijk. Via de Lage Vuursche en het Paleis Soestdijk reed men richting Soestduinen en Soesterberg. Vandaar ging het langs de Treek naar Austerlitz, Huis ter Heide, Bosch en Duin en zo via Bilthoven naar het nog niet zo lang geleden geopende restaurant “Bij Hen” . Onderweg werd er volop genoten van de prachtige herfstkleuren en ook het weer hielp een handje want de ochtendmist was hoofdzakelijk verdwenen toen de tocht begon.

Bij het eindpunt werden de gasten opgevangen door drie dames van de Zonnebloem en al  of niet met hun hulp naar binnen naar hun plaats begeleid.

 In het restaurant kregen de gasten een heerlijke lunch aangeboden wat begon met een verrukkelijk kopje erwtensoep en daarna schalen met voor ieder een heerlijk broodje kroket en buitengewoon feestelijk belegde broodjes. De medewerkers van “Bij Hen” deden hun uiterste best om het iedereen volop naar de zin te maken gasten en vrijwilligers waren na afloop dan ook vol lof over deze nieuwe locatie. Na de lunch zocht iedere vrijwilliger zijn eigen gasten weer bij zich en werden deze veilig terug gebracht naar huis.  

Tevreden keken gasten en medewerkers van de Zonnebloem Maartensdijk terug op een zeer geslaagde dag.

 

 

Joop Vesters

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?