Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sint

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 3 december werd de sint weer even gesignaleerd in Maartensdijk en omstreken. Hij bezocht met twee pieten een zestiental cliƫnten van Vitras en gasten van de Zonnebloem .

Zon door de schoorsteen

 

Zaterdag 3 december  werd de sint weer even gesignaleerd in Maartensdijk en omstreken. Hij bezocht met twee pieten een zestiental cliënten van Vitras en gasten van de Zonnebloem .

Tijdens deze bliksembezoekjes werden de mensen blij verrast met een banketletter met gedicht. Voor mantelzorgers was er een oorkonde waarin waardering werd uitgesproken voor hun dagelijkse inspanning!

De Zonnebloem afdeling Maartensdijk organiseerde dit evenement en werd daarbij financieel en in natura geholpen door  Vitras en bakker Bos.

Uiteraard werd ook onze oudste inwoonster even opgezocht.

 

Verslag en foto :Ido Huitenga

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?