Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsborrel

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 6 maart werd er door de zonnebloem afd. Maartensdijk een Nieuwjaarsborrel geschonken in de Mantel, de zaal van de Maartenskerk.

NIEUWJAARSBORREL ZONNEBLOEM MAARTENSDIJK

 

Vrijdag 6 maart werd er door de zonnebloem afd. Maartensdijk een Nieuwjaarsborrel geschonken in de Mantel, de zaal van de Maartenskerk. De belangstelling bleek al snel overweldigend, Ruim een half uur eerder dan gepland, heette een der bestuursleden de aanwezigen hartelijk welkom. Zowel de voorzitter, als de penningmeester waren door ziekte afwezig maar met een ruim aantal vrijwilligers werden er schalen met lekkere hapjes en een glaasje geserveerd. Over en weer vlogen de beste wensen over de tafeltjes en het was binnen de kortste keren een heerlijke ouderwetse zonnebloemmiddag. Daar waar de hapjes op dreigden te raken werden de schalen aangevuld en ook de glaasjes werden nog eens gevuld. Door Ido Huitenga werd het hele jaarprogramma aan de gasten gepresenteerd waarbij een dag uit naar de Keukenhof, een bootreisje en ook de inmiddels beroemde picknick  als hoogtepunten werden vermeld. Ook weer officieel zou de receptie om half vijf afgelopen zijn maar iedereen bleef nog gezellig een beetje napraten en ver na vijven werden de laatste gasten uitgezwaaid. Tevreden keken bestuursleden en vrijwilligers terug op een heerlijke middag, niet helemaal het idee van een receptie misschien maar daar kon niemand mee zitten het was buitengewoon geslaagd.

 

Joop Vesters

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?