Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick onder parasol en paraplu

Zonnebloem afdeling

Onder dreiging van een naderend onweer vond de jaarlijkse picknick van de Zonnebloem plaats

Onder de dreiging van een naderend onweer zaten zestig  gasten van de Zonnebloem Maartensdijk  op 19 juli j.l. onder parasols verspreid in de prachtige tuin van de familie Kalisvaart in Westbroek. Zij waren daar te gast voor de jaarlijkse picknick. De paraplu was even nodig om een paar druppels regen op te vangen maar gelukkig dreef de bui snel weer weg.

Twintig vrijwilligers van de Zonnebloem zorgden voor een perfecte organisatie en maakten het de gasten naar de zin met drankjes en lekkere hapjes.

De picknick werd dit jaar gesponsord door Werner de Groot met zijn bedrijf Happy Nurse, een uitzendbureau voor werkenden in de zorg. Hij heeft toegezegd ook de komende twee jaar het werk van de Zonnebloem Maartensdijk financieel te ondersteunen.

Met een strak geleide actie om iedereen weer in de auto’s te krijgen zijn alle gasten met een voldaan gevoel naar huis gegaan. Volgend jaar weer !!

Joke Calis (tekst)

Oskar van Eymeren (foto)

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?