Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Imker te gast

imker-koffiemiddagjpg

.Dinsdag 21 september j.l. was Imker Aart van de Linde te gast op een koffiemiddag van de Zonnebloem in Maartensdijk.

Aart vertelde een boeiend verhaal over de Imkerij en het leven van de bijen in de kast. Hij leidde ons de seizoenen door en liet zien welke werkzaamheden er allemaal bij komen kijken . Ook bracht hij in kaart waar zijn kasten de hele zomer door staan. De honing van imkerij Mellinde en ook andere spulletjes vonden na afloop gretig aftrek.

Voorafgaand aan de presentatie van de imker presenteerde het Steunpunt Mantelzorg zich in de persoon van Liesje Nijenhuis. Zij riep de aanwezigen op hun mantelzorgers te registeren bij het Steunpunt Mantelzorg  via email mantelzorg@mensdebilt.nl of via het inschrijfformulier in de folder die bij Mens in Dijckstate te verkrijgen is.

De vrijwilligers van de Zonnebloem zorgden weer voor het bekende glaasje advocaat.

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?