Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem te gast bij Reinaerde

img-0451jpg

30 deelnemers waren te gast op het arbeidscentrum van Reinaerde aan de Dorpsweg in Maartensdijk

 

19 maart j.l. opende arbeidscentrum Maartensdijk aan de Dorpsweg zijn deuren voor 30 gasten van de Zonnebloem. Zij werden  met een glaasje advocaat ontvangen door de medewerkers en een enkele cliënt van het arbeidscentrum. De medewerkers vertelden over de ontstaansgeschiedenis van het arbeidscentrum en over de werkzaamheden die door de cliënten worden verricht. Het arbeidscentrum is een voorziening  van Reinaerde dat in de hele provincie Utrecht op diverse gebieden ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Na een rondleiding door het gebouw voor de liefhebbers genoten alle gasten en vrijwilligers van een stamppotbuffet, aangeboden door Reinaerde. De cup cake met een zonnebloem vormde een vrolijke afsluiting van de maaltijd.

Deze activiteit is tot stand gekomen op de beursvloer  in november 2018, georganiseerd door Samen voor de Bilt.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?