Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Muzikale Bingo in de Mantel

unnamedjpg

Met veel plezier namen 38 gasten deel aan een muzikale bingo

Op 16 mei j.l. bood de Zonnebloem Maartensdijk haar deelnemers een muziekbingo aan. In plaats van een cijfer moest de titel van een liedje weggestreept worden. Doordat bijna alle achtendertig aanwezigen de liedjes mee konden zingen werd het een gezellige sfeer. De muziekbingo werd georganiseerd door Coby en Arie Tabeling uit Brabant. Zij doen dit vaker voor Zonnebloemafdelingen. Uiteraard waren er weer leuke prijzen te winnen, voor een deel gesponsord door Boeketterie Klokker uit Maartensdijk. Zo’n tien vrijwilligers verzorgden de koffie en het gebruikelijke glaasje advocaat.

 

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?