Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

BESTUUR ZONNEBLOEM MAARTENSDIJK AANGENAAM VERRAST.

Zonnebloem afdelingsnieuws

Tijdens de afgelopen bestuursvergadering van 6 juni j.l. werd het bestuur van de Zonnebloem Maartensdijk verrast met een cheque van € 765,35

Het bestuur van de Zonnebloem, afdeling Maartensdijk, werd maandagavond tijdens de bestuursvergadering aangenaam verrast door de dames Adrie Bouwman en Ellie van Barneveld, leden van de commissie die tijdens de oranjeweek op zondag  1 mei j.l. een kerkdienst hadden georganiseerd voor alle gezindten en wie ook maar deze dienst wilden bijwonen.

Deze dienst, die werd geleid door Leo Fijen werd voor het eerst gehouden.

Men had in gedachten dat ongeveer 150 mensen deze dienst zouden bezoeken en voor de zekerheid werden 180 stoelen in de tent geplaatst. Tot verbazing en vreugde van de organisatoren waren er meer dan 350 personen en in allerijl moesten er stoelen en banken worden aangesleept om de bezoekers een plaatsje te geven.

Tijdens de dienst werd er een collecte gehouden met als goed doel deze eerste keer de Zonnebloem afdeling Maartensdijk en tot grote vreugde van niet alleen de penningmeester Rut Verhoef maar ook van alle andere bestuursleden was de opbrengst maar liefst 765,35 euro.

 Een maand geleden had de penningmeester nog zijn bezorgdheid uitgesproken tegenover de andere bestuursleden omdat de bodem van de verenigingskas hem als een spiegel in het gezicht scheen, zo leeg was die.

Deze geweldig opsteker komt de Zonnebloem heel goed van pas en zal voor een deel zeker gebruikt worden om voor  de gasten van de zomer weer een prachtige High Tea te verzorgen en ook weer leuke middagen te organiseren, ook overigens in Westbroek.

De dames werden bij hun afscheid nog eens uitbundig bedankt en de rest van de vergadering verliep verder in opperbeste stemming.

 

Verslag: Joop Vesters

Foto:  Ido Huitenga

Joke Calis

06-41239260
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?