Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondvaart Amsterdam 23 juni 2015

Zonnebloem afdeling

Dinsdag 23 juni stapten 43 gasten en 5 vrijwilligers in de bus die hen naar Amsterdam zou brengen. Na een vlotte rit zonder files kwam men op tijd bij de aanlegsteiger van De Zonnebloem rondvaart boot. Na het inschepen vertrok de kapitein voor een 3,5 uur durende tocht over het IJ en door de grachten. Onder het genot van een kopje koffie/thee met cake en een heerlijke lunch werden vele gebouwen bewonderd. Er werd gevaren langs o.a. de Hermitage, Het Operagebouw, het Scheepvaartmuseum en ook het Anne Frankhuis, waar bij uitleg gegeven werd. Het weer werkte mee en de stemming aan boord was prima. De verpleegkundigen en vrijwilligers hielpen met het serveren, het afruimen en ook met de afwas. Na een luchtig dessert en een drankje kwam er een einde aan de vaartocht. Bij terugkomst stond de bus alweer gereed om de groep naar Naaldwijk te brengen.  Na een snelle  terugreis, wederom zonder files, arriveerde het gezelschap in Naaldwijk.  Daar stonden al weer vrijwilligers en familieleden klaar om de gasten af te halen. Zo kwam er een einde aan een gezellige, goed georganiseerde Zonnedag.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken