Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strandrups 7 juli 2015

Zonnebloem afdeling

Een verslag van de strandrupsrit van 7 juli

Strandrups 7 juli

Dinsdag 7 juli was de middag gereserveerd voor de 2e rit met de strandrups van onze afdeling. Na het wachten op de laatste gast, die met de Plusbus kwam, werd er vertrokken. Om herkenbaar te zijn voor de badgasten was aan weerszijden van strandrups De Vrijheid de vlag en het spandoek van De Zonnebloem bevestigd. Aan boord waren 6 gasten en 3 vrijwilligers, die vakkundig gereden werden door de twee heren vrijwilligers van het Platform Gehandicapten Westland. De lucht was bewolkt en bij het oprijden van het strand regende het een beetje. Dat was gelukkig snel over en we genoten van de rit. We reden een groepje nonnen voorbij die op weg was richting Hoek van Holland. Bij de Zandmotor aangekomen zorgden de heren voor de koffie. Die lieten we ons goed smaken. Het zonnetje scheen inmiddels volop en op de terugweg hadden we de wind tegen. De haren waaiden alle kanten op, maar dit was een gevoel wat de meesten jaren gemist hadden. Na een kleine twee uur waren we terug. De gasten hadden genoten van de rit. Onze dank ging uit naar de twee heren die ons een fijne middag bezorgd hadden.

Hélène Duijvesteijn

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken