Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wandeltocht

Zonnebloem afdeling

Een gezellige wandeling met schitterend weer!!

Wandelen 11 september

Vrijdagmiddag 11 september verzamelden ongeveer 70 gasten en vrijwilligers in Partycentrum De Binnenhof. Na de koffie met cake vertrokken de gasten en vrijwilligers voor de wandeling richting het Woerdblok fase 2. Gasten in de rolstoel werden vergezeld door gasten in hun scootmobiel. Veel extra vrijwilligers waren bereid gevonden om te assisteren. In het speeltuintje aan de Butskop werden bekertjes roomijs uitgedeeld. In een stralend zonnetje werd hiervan genoten. Ook enkele spelende kindjes kregen alle aandacht. Via  het nieuwe Careyn Woerdblok werd de weg vervolgd door Woerdblok fase 1. Terug in De Binnenhof stond er een drankje met een warm minisaucijzenbroodje klaar. In het kader van de Nationale Zonnebloemdag kregen alle gasten een mooi bloeiende gele potchrysant, vergezeld van een aandachtskaart. Deze planten waren gesponsord door Lionplant, het bedrijf van Hans van Leeuwen, zoon van onze vrijwilliger Nel van Leeuwen-van Schie. De middag werd een succes mede door de inzet van veel vrijwilligers. Een echte Zonnedag!

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken