Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerst

Zonnebloem afdeling

Sfeervolle Kerstmiddag in De Binnenhof

Op dinsdag 22 december werd de Kerstmiddag gehouden in een prachtig versierd Partycentrum De Binnenhof. Voorzitter Corrie van Dijk opende de middag en heette met een gedicht iedereen welkom. Na de koffie las Hélène Duijvesteijn een traditioneel Kerstverhaal voor. Corrie liep daarna door de zaal en vroeg de aanwezigen hoe zij vroeger Kerstmis beleefden. Hier kwamen leuke reacties op. Hierna volgde nog een actueel Kerstverhaal over o.a. een vluchtelinge. Zanger Michel Coenen had inmiddels zijn opwachting gemaakt. Zijn repertoire bestond uit hoofdzakelijk Nederlandse Kerstliedjes, die volop meegezongen werden. Na zijn optreden werd er nog genoten van een drankje met een warme snack. Na afloop kregen de deelnemers een Kerstwens uitgereikt met daarin de uitnodiging voor de Nieuwjaarinstuif. De voorzitter sloot de middag af en bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en wenste hen gezellige Kerstdagen en een goed begin van 2016.Door de inzet van de vele vrijwilligers en de hulp van twee stagiaires kunnen we terugkijken op een geslaagde middag.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken