Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het andere bedrijfsuitje

Zonnebloem afdeling

Het andere bedrijfsuitje naar het Louwman Museum in Den Haag

Bezoek Louwman Museum 11 maart 2016, de grootste privé collectie ter wereld

Onze Zonnebloemafdeling Naaldwijk-Maasdijk is door het Natioanaal Bureau in Breda uitgenodigd om met 7 gasten met een verpleegkundige en een vrijwilliger uit onze afdeling een bezoek te brengen aan het bovengenoemde museum.
Op vrijdag 11 maart hebben wij aan deze uitnodiging gehoor gegeven. Het was een prachtige zonnige dag. We vertrokken half elf. Onze 7 gasten, de dames Groenewegen,Roessen en Wisse en de heren De Geus, Hersbach, Touw en Ted Vijverberg hadden er heel veel zin in. Zo voelde mevrouw Wisse zich net of ze op schoolreisje ging! Wij werden uitgezwaaid door Corrie van Dijk en Gerard
Helmich.
Voor de rolstoelen werd er een aparte auto gereden, bestuurd door Wil Roelofs, de echtgnoot van Joke roelofs. Joke reed de gasten in het Westlandia-busje.
We kwamen om half twaalf aan bij het museum. De koffie stond klaar in het restaurant waar ook de vrijwilligers van KPMG aanwezig waren. Zij zouden onze gasten in de rolstoel begeleiden. Tijdens de heerlijke lunch konden we met elkaar kennismaken voordat we aan het museumbezoek begonnen.
Om 1 uur gingen we op weg om die prachtige auto's, 230 stuks, te bezichtigen. De een was nog mooier en ouder dan de andere, alle auto's zagen er prachtig en verzorgd uit. Naast auto's was er nog meer te bekijken, zoals oude briefopeners, sleutelhangers, borden enz. enz. Uiteraard met autoafbeelingen er op.
Na zo'n paar uur rondgekeken te hebben in het museum, het museumgebouw heeft drie etages en is heel goed bereikbaar, was het inmiddels rond vier uur tijd om af te sluiten. We kregen nog een drankje aangeboden met bitterballen. Ieder maakte hier gebruik van.
Zo kwam er een einde aan deze gezellige dag die vol verrassingen zat voor onze deelnemers.De vrijwilligers van KPMG hebben er zelf ook heerlijk van genoten om samen met onze gasten op te trekken. Het was een hartelijk afscheid.
Ze hielpen onze gasten met het instappen en de rolstoelen inladen. Onder deskundige rijvaardigheid van Joke Roelofs waren we kwart over vijf weer in Naaldwijk.
Dit eerste Bedrijfsuitje is een groot succes geweest.
 
Cock Vijverberg
 

 

 

 

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken