Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan de Keukenhof

Zonnebloem afdeling

Een prachtige zonnige dag in de Keukenhof.

Om 8.30 uur vertrokken 54 deelnemers en 60 vrijwilligers met 2 bussen van Pasteur Reizen naar de Keukenhof. Het weer zag er goed uit, dus iedereen had er zin in. De chauffeurs wisten goed de weg en ontweken op deze manier de lange file op de A4. Na een leuke rit langs de bloeiende bollenvelden, arriveerde de groep veilig in Lisse. De rolstoelen stonden al klaar en de deelnemers namen plaats. De vrijwilligers reden in een lang lint tussen de vele bezoekers naar het Julianapaviljoen. Daar genoot men van koffie met appeltaart. Hierna gingen de deelnemers met hun vrijwilliger op pad door het prachtige park. Het was een genot om tussen de vele perken met kleurrijke tulpen, hyacinten, narcissen en blauwe druifjes te rijden. Ook de vele bomen stonden prachtig in bloei. In het Oranje Nassau paviljoen was een show van vele kleuren en soorten gerbera’s. Ook kon men hier een bloemschikdemonstratie bijwonen. Vele duizenden tulpen stonden in bloei in het Willem Alexander paviljoen. Ook een kijkje in het Beatrixpaviljoen was de moeite waard. Hier was het genieten tussen de orchideeën en anthuriums. Om 13.30 uur was de groep weer terug bij het Julianapaviljoen. Daar stond de lunch klaar, verzorgd door Zonnebloemvrijwilligers van de afd. Lisse. De soep, de broodjes kaas/ham en het broodje kroket smaakten heerlijk na de tocht door het park. Na de lunch was het weer tijd om de bus op te zoeken. Ook het vertrek verliep vlot en de groep kwam veilig op tijd in Naaldwijk aan. We kunnen terugkijken op een geslaagde Zonnedag met dank aan de deelnemers, maar zeker ook aan alle (extra) vrijwilligers, verpleegkundigen en fotograaf Lex v.d. Meide, die weer een mooie fotoreportage heeft gemaakt.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken