Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingomiddag in De Binnenhof

Zonnebloem afdeling

Een gezellige bingomiddag

Al vele jaren staan bij onze afdeling 2 bingomiddagen op het programma. Deze  eerste bingomiddag werd gehouden in Partycentrum De Binnenhof. ’s Morgens is de zaal klaargezet en zijn  de prijzen uitgestald door een enthousiast groepje vrijwilligers. Vanaf 13.00 uur kwamen de eerste deelnemers al binnen. Na de opening door voorzitter Corrie v. Dijk werden de bingokaarten verkocht en werd er koffie en thee geserveerd. De eerste bingoronde bestond uit een Westlands verhaal. Er kwamen veel oude en ook typisch Westlandse woorden en gezegden voorbij. Goed luisteren was een vereiste, maar dat lukte prima met de hulp van vele vrijwilligers. Ook de twee stagiaires, Britt en Esmee, hielpen mee. De prijzen die gewonnen werden, waren weer beschikbaar gesteld door de Naaldwijkse winkeliers. Tevens waren er plantjes, gesponsord door Patioplant en chrysanten van kwekerij Brasil. Na drie rondes bingo, verzorgd door Anneke Arkesteijn en José Hakvoort, gingen alle deelnemers tevreden naar huis. Het was weer een gezellige Zonnedag met dank aan alle vrijwilligers.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken