Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick van de K.R.O en Meezingkaravaan

Zonnebloem afdeling

De K.R.O. bestaat 90 jaar!! Ter gelegenheid van dit jubileum trakteert de K.R.O. "De Zonnebloem" op een picknick. Na de picknick is er door de deelnemers volop meegezongen met de Meezingkaravaan.

 

Vrijdag 1 juli werd een muzikale picknick georganiseerd voor deelnemers en vrijwilligers van onze afdeling. De KRO bestaat 90 jaar en die sponsorde de picknick, waarvoor hartelijke dank. Om 12 uur opende voorzitter Corrie van Dijk de middag in Partycentrum De Binnenhof. Gelukkig zaten we binnen, want buiten regende het regelmatig. De aanwezigen genoten van allerlei lekkers en tot slot een ijsje. De picknick werd muzikaal ondersteund door het combo van de meezingkaravaan. Na de picknick werd  er koffie/thee geserveerd. Gerard Barendse, de coördinator van de meezingkaravaan, vertelde over het ontstaan hiervan. Het was de bedoeling dat er volop meegezongen werd met de Nederlandse liedjes. Dit lukte prima, doordat men hiervoor mee kon lezen in de tekstboeken, die uitgedeeld werden. Ook werd er volop meegedeind op de bekende liedjes. Aan het einde van de middag bedankte Corrie alle aanwezigen, speciaal de leden van de meezingkaravaan. Tevens werden alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet en wenste zij iedereen een fijne vakantietijd toe. Mede door de sponsoring van Bakkerij Paul Schalke en tomatenkwekerij ’t Woudt uit Schipluiden kijken we terug op een geslaagd evenement.

Klik op onderstaande link voor fotoalbum. De laatste twee foto's van het album zijn filmpjes. Klik hiervoor rechtsboven op de foto, geluid aanzetten.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken