Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strandrups 12 juli 2016

Zonnebloem afdeling

De Strandrups reed voor onze afdeling op 11, 12 en 13 juli

Verslag van de Strandrupsrit op dinsdag 12 juli 2016

Alle deelnemers waren mooi op tijd bij het startpunt van de Strandrups. De zeven dames en één heer stapten in het voertuig en de rit kon beginnen. We werden uitgezwaaid door drie bestuursleden en twee vrijwilligers. Het weer was ons goedgezind, wat wolken en veel zon. Wat werd er genoten. Veel deelnemers waren al jaren niet op het strand geweest. De rups bracht ons over het strand richting Kijkduin en de Zandmotor in drie kwartier. Bij de Zandmotor werd er een stop gemaakt en kon iedereen genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Op de terugrit heerlijk de zon in het gezicht, rijdend langs een kalme zee met hier en daar een surfer, wandelaar of zonaanbidder. Bij terugkomst werden de strandrupsvrijwilligers Gerard en Jan hartelijk bedankt voor de mooie rit. Nico, de zoon van een van de deelnemers liep naast de rups mee en heeft de mooie foto's gemaakt. Bedankt hiervoor, Nico.  

 

 

 

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken