Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo

Zonnebloem afdeling

De Maasdijkse bingo door omstandigheden in Naaldwijk.

De Prinsenhof in Maasdijk, waar we altijd een keer per jaar onze Bingo middag organiseren is verbouwd. Het ziet er prachtig uit, alleen een probleem, de capaciteit is maximaal 96 personen.

Voor onze bingo middag hadden 120 deelnemers en vrijwilligers zich opgegeven. Het bestuur heeft eerst nog geprobeerd het aantal vrijwilligers te beperken, maar we kwamen toch tot de conclusie dat het niet ging lukken. Daarom besloten we de Bingo in “De Binnenhof”, die gelukkig nog beschikbaar was, te houden. En onze Maasdijkse vrijwilligers, die zijn zeer flexibel. ’s Morgens waren 4 vrijwilligers aanwezig om alle prijzen uit te stallen. Ook heeft men de Maasdijkse Middenstand benaderd voor mooie prijzen. En het resultaat mocht er zijn!! Heel veel planten, fruit enz. van het Tuincentrum, een paar Kwekerijen, de Maasdijkse bakkers, en niet te vergeten de druiven van mevrouw Zoon. En de prijzen van de Naaldwijkse Middenstand natuurlijk!! Anneke en José, inmiddels onze routiniers, presenteerden de bingocijfers luid en duidelijk. Door de vele aanwezigen was het een drukte van belang en moest men soms wel een even op de gewonnen prijs wachten. Er waren weer verrassende prijzen bij!! We kijken terug op een gezellige middag. Bingo is en blijft populair, maar gelukkig hebben onze deelnemers ook interesse in andere activiteiten. Het belangrijkste is en blijft; gezelligheid en aandacht voor elkaar.

 

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken