Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabobank Clubkas Campagne

Zonnebloem afdeling

31 oktober 2016, de avond van de bekendmaking van de winnaars van de Rabobank Clubkas Campagne in theater "De Naald" in Naaldwijk.

De grote zaal van De Naald was zeer goed gevuld. Allemaal afgevaardigden van de verenigingen in het werkgebied van Rabobank Westland. Na een spetterende opening werden de prijzen bekend gemaakt. De originaliteitsprijs ging onze neus voorbij, maar tot onze grote verrassing werd “De Zonnebloem afdeling Naaldwijk-Maasdijk” als eerste gevraagd om naar het podium te komen. Weer in de top 3, de derde prijs met het schitterende bedrag van  € 1.538,18. Iedereen die op onze afdeling heeft gestemd, heel hartelijk bedankt!! We kunnen met dit bedrag weer mooie activiteiten plannen. En natuurlijk Rabobank Westland, hartelijk bedankt! De 2e prijs was voor sportvereniging  Lyra en de eerste prijs voor de stichting A.L.S.

Na de uitreiking trad het muzikale cabaret duo Zij en Ik op. Deze dames waren geweldig!! Na afloop hebben we nog  gezellig een drankje gedronken in de foyer. We kijken met heel veel plezier terug op deze avond.

Corry van Vliet en Dicky van der Zande

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken