Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jumbo diner pakketten

Zonnebloem afdeling

2 heerlijke diners voor onze deelnemers, op woensdag 21 en donderdag 22 december 2016

Jumbo diner pakketten.

De Jumbo heeft voor onze Zonnebloem deelnemers 2 diner pakketten beschikbaar gesteld. Een diner pakket bevat producten voor 10 personen. Wil v.d.Meer en Joke v.d Stap boden spontaan aan om voor 8 deelnemers te gaan koken. En ook Gerda Spaan, Nel Burger en José Hakvoort vonden het leuk om te gaan kokkerellen. En het resultaat  (zie foto’s) was geweldig. Twee mooi gedekte tafels, helemaal in Kerstsferen. En het diner zelf, dat was voortreffelijk. Maar het belangrijkste; het was gezellig om zo met elkaar te genieten van het heerlijke eten. En wij zijn trots op onze vrijwilligers, die dat weer voor elkaar gekregen hebben. En natuurlijk de Jumbo bedankt voor dit mooie diner pakket, compleet met servetten, menukaartjes enz.                         Iedereen fijne kerstdagen en een goed begin van 2017.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken