Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wintermiddag

Zonnebloem afdeling

Kerststukjes maken

In een sfeervol versierd Partycentrum De Binnenhof kwamen deelnemers en vrijwilligers bijeen voor de wintermiddag. De weergoden waren ons gunstig gezind, geen sneeuw of ijs. Voorzitter Corrie van Dijk opende de middag en las een mooi verhaal voor. Hierna werd er warme chocomel met apfelstrudel rondgedeeld. Op de tafels stond een kopje, gevuld met oase. Hierbij een pakketje met materiaal voor een kerstukje. Dit was de dag ervoor klaar gemaakt door het bestuur en enkele vrijwilligers. Onder begeleiding van Anneke Arkesteijn gingen de aanwezigen aan de slag. Eerst werd al het groen ingestoken, daarna de dennenappeltjes en balletjes. De appeltjes werden op een prikkertje gezet en in het stukje verwerkt. Het kerstukje werd compleet gemaakt met het Zonnebloemlogo en de lichtjes. Het was een feestelijk gezicht toen de lichten in de zaal doofden en de kerstlichtjes branden. Onder begeleiding van de muzikanten van “Mondiola” werd Stille Nacht gezongen. Door de vrijwilligers werd glühwein rondgedeeld of een glaasje druivensap, vergezeld van een warm minisaucijzenbroodje. De middag werd afgesloten door de voorzitter. Zij bedankte de aanwezigen voor hun komst en wenste hen prettige feestdagen. Tevens werd men uitgenodigd voor de Nieuwjaars instuif. Met dank aan alle vrijwilligers kan het bestuur terugkijken op een geslaagde wintermiddag.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken