Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsinstuif

Zonnebloem afdeling

Een toast uitbrengen op het nieuw jaar 2017!!

Vanaf 14.30 uur waren deelnemers en partners en vrijwilligers van harte welkom in “De Binnenhof”voor de Nieuwjaarsinstuif. Vele handen werden geschud om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar 2017. Bij binnenkomst kreeg men een kopje koffie of thee. Dit keer namen de bestuursleden alle werkzaamheden voor hun rekening; de buitenopvang, de garderobe en de catering. De zaal was al snel gevuld met ruim 90 mensen. Onze voorzitter Corrie van Dijk hield, nadat de drankjes waren uitgedeeld een toespraak. Ze blikte terug op het Zonnebloemjaar 2016. Het was een jaar vol met activiteiten. Ook kleinschalige activiteiten, zoals een uitnodiging van de eigenaar van  “De Slimmerick” voor onze mannelijke deelnemers, een  bedrijfsuitje en het Jumbo diner. Ook voor 2017 staan er weer interessante en gezellige activiteiten gepland. Daarna werd er een toast uitgebracht op het nieuwe jaar.

 

 

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken