Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koek en Snoepie

Zonnebloem afdeling

Een nostalgische middag waarin de goede oude tijd een grote rol speelde

Martin en Emmy de Bruin van Koek en Snoepie waren dinsdag 21 februari te gast in Partycentrum De Binnenhof. Voor een groot aantal deelnemers en vrijwilligers gaven zij een presentatie over Oudhollands snoepgoed. Zij namen ons mee in de sfeer van de jaren 40, 50 en 60. Het was voor de aanwezigen zeer herkenbaar en de o ja en o, wat was dat lekker, was vaak te horen. Met behulp van beelden werd een vragenlijst ingevuld. Ook kregen alle deelnemers een zakje met oudhollandse snoepjes uitgereikt. Tijdens de pauze kwamen velen naar de snoepkraam om te kijken en te kopen van al het uitgestalde snoepgoed, zoals zuurstokken, chocolade, boterbabbelaars en allerlei soorten drop. Teveel om op te noemen. Mevr. Holsteijn-Zuiderwijk was de winnares van de quiz. Zij kreeg een snoeppakket overhandigd. Het tweede gedeelte van de presentatie bestond uit beelden van oude huishoudelijke voorwerpen. Ook deze waren zeer herkenbaar. Met een drankje en een bitterbal werd de middag afgesloten. Voorzitter Corrie van Dijk bedankte Martin en Emmy, fotograaf Lex v.d. Meide en alle deelnemers  voor hun aanwezigheid. We kunnen terugkijken op een geslaagde, zoete Zonnedag met dank aan alle vrijwilligers.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken